返回列表 发帖
原帖由 ゞΗ^о^леч 于 2008-1-27 18:28 发表

真系酸果货来既..蠢过蠢绝既主意!
哈哈~~

打靶仔.....常日鬧我.........  
是我想太多....

原帖由 。曉歆 于 2008-1-27 20:18 发表

"郭魔"    一两扎字用列好 !!!!
顶下. 嘿嘿 ]

哈哈~  一呢埋系河源話既魅力啦~

陰公.....今日冷得好高關哦!  冷到手都僵包
是我想太多....

原帖由 122499647 于 2008-1-27 23:47 发表

哈哈~  一呢埋系河源話既魅力啦~

陰公.....今日冷得好高關哦!  冷到手都僵包

冷到贡高关埋商紧着多几件衫啦...
掱牵掱..一起走..嘻嘻

河源話真的好搞笑,,我不大會說,,,,

原帖由 122499647 于 2008-1-26 18:56 发表

剛好睇新聞睇到既,一經呢新聞全部都系講天氣冷既事,鬱悶

.
系啊 . 一派新闻都好常播.
  广州火车站的排长龙的人 .
贡鬼死冷,, 还毛得转 冤枉哦 .!!
       . 胡不归..
我们是不是应该握手什么的 太久没见面

我KAO....昨日冷到我全身打冷陣......以為發高燒重感冒咯.

估唔到今日訓醒覺鬼貢精神!   感覺體力充沛!     Very Strong!

順便提醒大家,一只貼可以講河源話,不過千奇唔好講蠢話哦~
是我想太多....

原帖由 ゞΗ^о^леч 于 2008-1-28 18:26 发表

冷到贡高关埋商紧着多几件衫啦...

人家愛靚唔愛命乜......

細細聲講你聽,如果我著多件衫就唔性感咯
是我想太多....

狗麦咧其架
全部人都菜至讲河源话
我也来讲两句争得
呢天气冷过冷绝~~都唔D几时争晓暖转气
等下过几日都放假咯~~天气还贡死老冷

命四争得盖几日假滴既咯~~术枚还偶日日菜屋卡啊
全世界都不了解我``````

吖爸天...今捏天气 你捏还有假放哩  我6点零还要起身刷牙洗面去学校

又落水 又发风.........

好想冬眠吖!!                                 

回复 59# 的帖子

行去学校
   干脆罢课拉
    来啊来啊   祝你列罢课成功
   然后全部新闻就⒌播<大雪封锁回家路>咯

改全日版 <河源学生,大罢课>
◆我們都是只有一只翅膀的天使↖      ◆ 只有相互拥抱才能飞翔↖ http://whim48.photo.163.com