标题: 还会再见面吗?KEVIN [打印本页]

作者: 張琳    时间: 2004-7-30 13:27     标题: 还会再见面吗?KEVIN

我不知道,真的要这样吗?

我以为我自己很坚强,但原来,我很懦弱.

为什么?!

为什么一个七月,我就要面对一次又一次的分离......

我再经受不起第二次的道别。

揪心的痛无时无刻徘徊在我心中......

我不知道,我们还会再见吗? 不知道他是否还会记得我.

当他抱着我,我真的流泪了,我试着强忍,但是我做不到,才知道自己是多么承受不起打击。

我曾经笑笑对他说,"I am a strong girl." 可是,我却在他的肩膀上掉下一滴又一滴的泪水。

我不想他走,或许是我太过幼稚吧。

但我相信,我们还是会再见面的,一定会的。

Dear Kevin:

Today is your last day in He Yuan ... I wanna stay yesterday night because I wanna listen to you more, talk to you more, look at you more, together with you more...But I knew, yesterday night’s teacher meeting was also your last meeting, I was sure you all had many thing to tell each other, so, I didn't wanna trouble you all at that moment, so I went away.

I always smile when I together with you, but do you know, today my heart was really very painful. I don't wanna let you go.

Even though I just meet you for about two weeks, I feel very very happy...You are a good artist, good singer, good teacher, good man...I am happy that we are not only teacher and student, but also good friends, I am proud that I was your student because you are a very great man...

I am not a Christian now, but I really believe in him. I thanks for the god, thanks for him let me meet you...let us become friends... And I am sure we will meet in the future. And we are brother and sister, forever. I will miss you, I won't forget you. I know that you have been to many many countries, and you will go to many many places in the future, and you also meet many many friends. And I know I just only one among them. But you mustn't forget me...You must promise to me...OK! If one day, I meet you, but you can't tell me what is my name, I will be sad, you will break my heart. If you really care of me, please remember me, remember lam. Just remember my name, remember my face,that is enough for me...I don't know what can I say now, but I am sure you know my heart, you know my feeling inside...

You have already promised me, you will take the photo on your wall …Don’t forget…OK?!

End, take good care of yourself, and have a good journey. Sent E-mail to me, please... I am waiting for you。

Lam

\

作者: 張琳    时间: 2004-7-30 13:54

写了一个晚上

手都软了。

希望他也会有不舍啦。

作者: 半成熟    时间: 2004-7-30 16:12

你不累,我都类哦
作者: 珮唲    时间: 2004-7-30 21:08

呵呵````````````看完了```````

心有好不舍不得他哦````````````

KEVIN一个很帅的外国老师``````````

作者: 紅緑燈    时间: 2004-7-30 21:50

我还以为是男朋友咯.呵呵.

作者: Windie    时间: 2004-7-30 23:14

以下是引用張琳在2004-7-30 1309的发言:

写了一个晚上

手都软了。

希望他也会有不舍啦。

哎哟,怎么会舍得啊lam你呢?

看你写那么多English,就知道你是他的得意门生啦。。。

连卿都说他很疼你,对你好咯。。

所以啊,你今晚可以睡个好觉了。。

呵呵

作者: 邓进军    时间: 2004-7-30 23:46

厉害...

鸡肠真厉害..

作者: Windie    时间: 2004-7-31 01:38

你以为她这么多年,是混的啊。。。
作者: cindy    时间: 2004-7-31 04:10

he have promised you, so he will also remember you, don't worry, don't be sad, you said that he was a good man, so you can trust his promise forever.. Never mind, MAN always should be confronted by many things such as that thing you don't wanna happen. Athough he has gone, but the beautiful remembrance is belong to you..

I just say these for all.

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 07:59

CINDY:

I know that you understand my heart the best.

Thank you. These are enough for me.

I will remember all the things you told me.

...And I also wanna say that your English is imporving very fast...

Congratulations...

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 08:03

以下是引用紅緑燈在2004-7-30 2133的发言:

我还以为是男朋友咯.呵呵.

像我这种好学生怎么会干这种事呢?

[em04]
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 08:06

以下是引用邓进军在2004-7-30 2312的发言:

厉害...

鸡肠真厉害..

晕.我写了多久知不知道,我把我会的都拿出来咯.像你吵架那么厉害,随便学学也比我优秀.....只是你懒.
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 08:10

你们不知道,当时的场面有多......

我后来才知道,

原来Kevin也哭了,

他总像小孩子一样......

作者: 鼻涕蟲    时间: 2004-7-31 12:02

厉害.我佩服的双脚朝天...
作者: 我爱HOT    时间: 2004-7-31 12:36

好想看一下他噢..楼主你喜欢他?
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 13:27

舍不得一个人就一定等于喜欢吗?

即使等于喜欢,也不一定就是爱.

只是,他在我心中的地位很重要..很重要..我还记得我和他说过等他结婚的时候要请我过澳大利亚参加他的婚礼,然后支付我的机票, 他就笑着跟我说"那真的很贵,我不结婚了.."

呵.

我想你见到他也一定会觉得他很优秀......

作者: Windie    时间: 2004-7-31 13:42

以下是引用張琳在2004-7-31 814的发言:

你们不知道,当时的场面有多......

我后来才知道,

原来Kevin也哭了,

他总像小孩子一样......

干嘛你专喜欢一些像小孩的呢?

不过,你可以放心,Kevin不是为你一个哭的,是为全体的。。。。

作者: Windie    时间: 2004-7-31 13:45

听你说到KEVIN真的比河源任何一个男的都要完美。。。

包括那个他。。。都是没的比的。。。

以后找老公也要找像KEVIN

作者: Windie    时间: 2004-7-31 13:47

听你说到KEVIN,好象河源没有一个男人比得上KEVIN一样。。

包括那个他,也是没得比得。。。。

以后找老公就要找像KEVIN一样的才行。。

以后我就锁定目标~~!

[em03]
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 13:48

以下是引用Windie在2004-7-31 1356的发言: >

干嘛你专喜欢一些像小孩的呢?

不过,你可以放心,Kevin不是为你一个哭的,是为全体的。。。。

对对对,大概是太公分猪肉人人有份,不过我相信我有一份比较大的

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 13:52

9494 ......

接触了他们才知道我真是一只井底蛙..

他放弃了在跨国公司的高薪工作,还要掏腰包来这里教我们.

给我我就做不到.

作者: Windie    时间: 2004-7-31 13:53

你就这么自信?

不过,我想也是的了,谁叫你那么会哄人。。

KEVIN也不例外啦。。

我们也中过招咧。。。。

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 14:05

不要这样说啊.

就算我不赞他,他也一样优秀

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 14:52

我把我所有的秘密都告诉他了.

和他讲了以前很多很多的事情。

当我说完,他总会笑着看着我点点头,然后摸摸我的头.

和他眼神的交处,似乎比千言万语都温暖,

让我觉得好窝心..

作者: 我爱HOT    时间: 2004-7-31 17:08

真的是个好男人噢..
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 17:36

谁嫁给他谁幸福 /[em04]
作者: 張琳    时间: 2004-7-31 18:10

KEVIN:

I don't know whether you will come back to Heyuan next summer holiday..I really don't wanna let you go away......Now I still don't believe in god, but I thank for him,because he had made you come up to me so that we became good friends.

I miss you every day. I won't forget you . You will miss me too ,right?!

I told you this noon, I tryed to talk with the god yesterday,"If you are really here,please tell Kevin,come back to Heyuan next time, If he come back, I will believe in you ."

You said you cared of me ,me too,Lam care of you very much,,,,,Even you are much order than me, we are good friend,I wish you happy.. If you happy......than I will happy...//When you get married, you must invent you to come/..You must pay for all the money I use. A-ha......

Anyway , I wish you joy everyday..

作者: Windie    时间: 2004-7-31 21:12

以下是引用張琳在2004-7-31 14:05:02的发言:

不要这样说啊.

就算我不赞他,他也一样优秀

同意,一个优秀的男人,不需要赞美。。。

只要认同!

起码我会认同,KEVIN,尽管我没见过他啊。。。

哈哈,KEVIN刚好是我喜欢的类型。。。。(LAM不要打我哦)

作者: Windie    时间: 2004-7-31 21:15

不过,啊lam你应该高兴的,不应该打我。。。

毕竟,我认同你的眼光,也承认了Kevin的魅力。。。

呵呵!

作者: Windie    时间: 2004-7-31 21:17

怎样够挺你吗?
作者: 。我爱牛牛。    时间: 2004-7-31 22:53

楼上的。

你确定没有语法错误?

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 23:04

還是靜好.

一直帮我顶......

我现在每天都在看,看他在圣经和书上给我的话,就好像他在和我对话一样.

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 23:12

以下是引用Windie在2004-7-31 2100的发言: 怎样够挺你吗?

9494,我也不懂.

作者: Windie    时间: 2004-7-31 23:27

其实。。。。。我一时手快发错了。。。

还不是为了撑lam的场,以后不会的了。。。。。。。。

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 23:32

神啊,主啊, 我的确不相信有你..

若你真的存在,就证明给我看。

KEVIN说你爱我,若你能把他再带到我身边,

我相信你爱我.我相信你的伟大......

作者: 張琳    时间: 2004-7-31 23:34

以下是引用Windie在2004-7-31 2357的发言:

其实。。。。。我一时手快发错了。。。

还不是为了撑lam的场,以后不会的了。。。。。。。。

没关系,肯来撑我场已经是静姐最大的仁慈了。
作者: cindy    时间: 2004-8-1 07:46

anyway, if you have a dream,you must do it.Don't be lazy any more..Dream just like a small apple,that just you had told me,i will remember it. When kevin get married,i think that is a long time to wait ..And you can trust the GOD,he can really tell you the mystery of human life..Just learn more about GOD,it doesn't mean you must change your faith,,just learn the other coutry's culture.It's a culture,nothing else.Maybe kevin will be come back, if you really believe GOD...

i think i will be a christian..I know that why do you say kevin is a good man now,because he is a christian,you know?Just GOD tells him the{good nature},,just GOD teaches him..

Every christian has a good nature heart..someone ask me to join in the christian now..

And i will go to the church to have a look,,just learn about their culture,and i can play the piano there..or sing and dance..

if you practice your English like me every day,type english on the net more and more,you will also improve your english a lot..

Just do it../ kevin is waiting for you..

you must write e-mail to me in english next time...we can study together..

作者: 邓进军    时间: 2004-8-1 12:33

以下是引用張琳在2004-7-31 2341的发言:

神啊,主啊, 我的确不相信有你..

若你真的存在,就证明给我看。

KEVIN说你爱我,若你能把他再带到我身边,

我相信你爱我.我相信你的伟大......

有毛病啊你..那些是自己争取回来的.

不是要人家带给来给你的..你以后是什么能吃的东西啊..买的时候随便帮我买啊.

不是这样的..

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 14:18

以下是引用邓进军在2004-8-1 1240的发言: >

有毛病啊你..那些是自己争取回来的.

不是要人家带给来给你的..你以后是什么能吃的东西啊..买的时候随便帮我买啊.

不是这样的..

对牛弹琴......

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 14:51

I know,

I am proud that you are my best friend.

I promise to you , I will learn all the knowledge hard, won't be lazy.

Kevin gave me a bible, Ivy gave me a book about god, I read them every day.

But if I don't believe in god, you can't make me believe,right?!

Maybe when I know it more and more, it will change what I think now..

But not now.

Kevin didn't teach me the grammar, just talked with me every day..

Last two weeks, my colloquialism was imporving very fast.

I know that kevin made me confident, he made chance so that I could show

myself to everyone on the English drama.

I won't make him disappointed with me, and won't make you disappointed with me.

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 15:04

以下是引用cindy在2004-8-1 748的发言:if you practice your English like me every day,type english on the net more and more,you will also improve your english a lot..

Just do it../ kevin is waiting for you..

you must write e-mail to me in english next time...we can study together..

Of course I will, yeah,he is waiting for me...I must do it. I will go to Huizhou and learn English in next saturday. Learn from a university professor. I am imporving now, all though slowly. Don't worry about me . I am a big girl now. I have the plan, just learn from each other...(smile)

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 20:43

其实在KEVIN身上,我学到最多的,并不是英语,而是爱.

一种不问回报的爱..他总是在为我们着想.

我一直以为自己的听力真的有提高,因为我可以很清楚地知道他说什么,

可是一次在他房间中听到他和别的老师讲话,才知道原来他和我讲话的时候是放慢了速度的.

我知道, 我有机会在话剧中当主角, 是他给的。

每一次练习或是彩排,当我在台上忘词或紧张,坐在观众席的他,总是笑着看着我, 竖起他的拇指......我知道我演得不好, 但他总是鼓励我,让我充满自信,充满力量..

虽然星期五的演出,我并没有赢来太多的掌声,可是,我得到的,是希望,是追求,是一种不懈的努力...

这一切一切,都是KEVIN带来的。......

就像他每天都会对我说的那句话一样"Give is better than receive."

作者: ☆爱情像流沙☆    时间: 2004-8-1 20:51

哈`````张琳```看不出你也是这么多情的```

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 21:40

你笑啊

小心笑死你.

作者: liaoliao    时间: 2004-8-1 22:03

我也知道你那离别的心情。。望着他们离去的背影,我也是有万分的不舍得。

可是他们不属于这里的。。我们应该感到开心。。因为我们有缘和他们在一起学习

了两个星期。。况且你给KEVIN的印象那么深~~~~~~他是不会忘记你的。。。

想他就听听吉他的声音。。想想他为你弹奏的那一刻吧~~~~~~~~~``

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 22:08

想他就听听吉他的声音。。想想他为你弹奏的那一刻吧~~~~~~~~~``

再看看他的照片..... 想想和他吃饭,逛街,讲心事,吃雪糕......的一幕幕

作者: 張琳    时间: 2004-8-1 22:12

他问我当我长大以后,有工作,有能力,第一件事情是干什么.

我说,我会去澳大利亚找他.

作者: Windie    时间: 2004-8-2 00:26

晕哦。。

到时记得带上我哦。

我还没见过他呢。。超想见的。。

OK吧?

作者: Windie    时间: 2004-8-2 00:28

以下是引用張琳在2004-7-31 2307的发言: > 没关系,肯来撑我场已经是静姐最大的仁慈了。

什么意思?

你啊lam一说,我马上来了,还想怎样?

我对你啊,比对那个什么啊,就那个什么还好乜

作者: cindy    时间: 2004-8-2 08:43

那是主教化了KEVIN,真的,到现在我才知道,CHRISTIAN是如此的NICE,那天介绍我入会的那个人也是超级无敌大好人,是JESUS的点化..DEAR LORD.. AMEN....

还叫我入英文的咧,晕,等下他们在讲些什么经文我不是要睡觉?还是先中英文结合的好...

作者: 張琳    时间: 2004-8-2 14:11

以下是引用Windie在2004-8-2 014的发言:

晕哦。。

到时记得带上我哦。

我还没见过他呢。。超想见的。。

OK吧?

我和他照了贴纸相哦, 在"大台北"旁边的店应该贴了有,下次逛街去看看咯......

[em07]
作者: 張琳    时间: 2004-8-2 14:13

以下是引用Windie在2004-8-2 019的发言:

什么意思?

你啊lam一说,我马上来了,还想怎样?

我对你啊,比对那个什么啊,就那个什么还好乜

知道知道,知道静姐"切"我咯.

作者: 張琳    时间: 2004-8-2 16:10

以下是引用cindy在2004-8-2 805的发言:

那是主教化了KEVIN,真的,到现在我才知道,CHRISTIAN是如此的NICE,那天介绍我入会的那个人也是超级无敌大好人,是JESUS的点化..DEAR LORD.. AMEN....

还叫我入英文的咧,晕,等下他们在讲些什么经文我不是要睡觉?还是先中英文结合的好...

对哟对哟,KEVIN变成CHRISTIAN的时候是7月的一个星期三,像我那么大吧.大约.....

他说他改变了许多啊.....

喂,你说的那个大好人帅不帅啊......

KEVIN那本圣经特别好看的......

他的左手字超BEAUTIFUL....下次回来给你看......

至于你,想变成个CHRISTIAN比我容易多,,,,,,

作者: 張琳    时间: 2004-8-2 16:13

哎.我也不知道要说些什么哦。.....

想他都想疯了......

讲话都语无伦次了.

作者: 。我爱牛牛。    时间: 2004-8-2 17:54

佩服

佩服

一个外国人可以令你变得如此。。。

作者: Windie    时间: 2004-8-2 23:11

以下是引用張琳在2004-8-2 1453的发言: >

我和他照了贴纸相哦, 在"大台北"旁边的店应该贴了有,下次逛街去看看咯......

[em07]
哇,你自己有,不给我看,要我跑到那个什么""大台北""的隔壁去看啊。。??
作者: 張琳    时间: 2004-8-3 12:13

以下是引用Windie在2004-8-2 2346的发言: ] 哇,你自己有,不给我看,要我跑到那个什么""大台北""的隔壁去看啊。。??

算啦.

下次你来我家我给你看啦..

作者: 拉西米米    时间: 2004-8-3 20:46

啊,,你好你好..我是小瑜,..他们都叫我S鱼......毕业于闲中....

今年17岁..单身...
作者: ☆爱情像流沙☆    时间: 2004-8-3 22:05

呵呵`````原来在这里也能认识好朋友的哦`````什么时候我也认一个`````
作者: Windie    时间: 2004-8-3 22:52

不愧是啊lam。这么快就可以交朋友。。

不介意的话。。。

我也想认识认识

作者: 阿酷    时间: 2004-8-4 00:12

哈哈.......真的很热情你们..
作者: 蠽    时间: 2004-8-4 02:46

嗯.....基于作者强烈要求到``不希望这个帖子别污染,.......所以就上锁

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2