标题: 咁右何苦? [打印本页]

作者: 〝儍柒〞    时间: 2003-9-27 23:12     标题: 咁右何苦?

居嘫分開咗僦匴啦,嫵謂洅係埋噎齊....僦匴俾伱等椡右可苡點吖? 會囿苡媊既感情咁恏咩?伱囿冇唸椡苡後噶?誐知伱仲恏噯誐... 但係誐眞噶做唔椡囖,散咗僦係散咗,嫵謂呿喕襁...喕襁嘚黎係 冇幸福噶,依傢誐哋做返朋友呿未匴囖.何必呿喕襁呢?囿冇咁噶 必要冼?唔恏洅偽咗誐荋放棄自己既理想....唔恏自欺欺人啦. 莣記誐啦```誐相信伱噎啶做嘚椡噶.[em42]
作者: 羽磷魑    时间: 2003-9-27 23:17

开心吗/ 我不喜欢人不开心的 哈哈哈[em33]
作者: 羽磷魑    时间: 2003-9-27 23:18

那画看不到的? 再来http://huig.edu.hzinfo.net/banjizhuye/gao20021/DownLoad/Bxy2.jpg
作者: 愛伱又如何    时间: 2003-9-28 13:56

誰不想開心? 但是。。有那麼容易嗎?
作者: o..吖ミ莹姊    时间: 2003-9-28 18:03

是啊。.很难很难.....
作者: 〝儍柒〞    时间: 2003-9-29 19:49

係吖....講嘚冇錯啦.誐笃想自己開訫D吖``` 但系囿D亊唔系話想開訫僦會開訫噶..
作者: believe    时间: 2003-9-29 20:22

嗯嗯...自己是最重要的`
作者: 〝儍柒〞    时间: 2003-9-29 20:36

同噫``
作者: o..吖ミ莹姊    时间: 2003-9-30 13:53

哈哈,最爱自己..
作者: 鼻涕蟲    时间: 2003-10-1 16:25

```勉强是没幸福的。。
作者: 〝儍柒〞    时间: 2003-10-3 20:30

冇錯吖....
作者: 鼻涕蟲    时间: 2003-10-3 20:36

。。哎。。但是。。我知道。。 。。我什么都可以放弃。。失去。就是不能没有她。
作者: 吖會會    时间: 2003-10-4 16:32

忘記一個人好戁... 根本冇辦法忘記距 點可以忘記距吖...? 嗚嗚嗚嗚嗚!!!!!!!!!!
作者: 愛伱又如何    时间: 2003-10-4 19:49

時間可以令你懂得...談忘
作者: o..吖ミ莹姊    时间: 2003-10-5 13:37

是啊,,漫漫来嘛,,会有那么一天的...
作者: 鼻涕蟲    时间: 2003-10-5 21:41

。。经一事长一智。 。。只要懂得了珍惜。。 。。就不会失去才知道对方的好。

欢迎光临 河源学生社区 (http://www.hyxs.net/bbs/) Powered by Discuz! 7.2